Fenomenálne talianske trio
prichádza do Bratislavy

Il Volo, tvorené tromi talentovanými spevákmi Pierom Baronom, Ignaziom Boschettom a Gianlucou Ginobilom, je jednou z najuznávanejších skupín v oblasti populárnej opernej hudby. Ohromujúce hlasové harmónie a vášnivé vystúpenia jej spevákov vás doslova dostanú.

TIPOS ARÉNA BRATISLAVa
8. 10. 2024

Aktualizované 5.10.2024:

Na bratislavskom koncerte sa k IL VOLO pripojí špeciálny hosť, violončelista a hviezda sociálnych sietí Jodok Cello. Svojim talentom a charizmou ohromuje milióny fanúšikov na sociálnych sieťach (5 mil. followerov na Instagrame a 4,2 mil. na TikTok-u).


Jeho vystúpenie prinesie do večera jedinečnú energiu, vďaka ktorej bude koncert ešte intenzívnejším a nezabudnuteľným zážitkom.

Moderná interpretácia klasických skladieb pretkaná skvelým Štýlom a energiou

Hudobný štýl Il Volo je založený na opernom pope, ktorý kombinuje prvky klasického operného spevu s moderným popovým zvukom. Il Volo je známe pre svoje silné vokály a schopnosť interpretovať náročné árie a balady. Repertoár zahŕňa piesne v taliančine, angličtine a ďalších jazykoch.

V roku 2010 reprezentovala skupina Taliansko na súťaži Eurovision Young Musicians, kde získala druhé miesto. Neskôr vydala svoj debutový album s názvom „Il Volo“ a vďaka svojim ohromujúcim vokálnym schopnostiam a silným interpretáciám známych piesní sa rýchlo preslávila. Il Volo sa stalo jednou z najúspešnejších skupín v žánri populárnej opery. Skupina tiež spolupracovala s mnohými svetovými umelcami, ako je napríklad Barbra Streisand, Plácido Domingo a Celine Dion.

Ich hudba prekračuje hranice žánrov a oslovuje poslucháčov rôznych vekových kategórií. Il Volo dokáže prepojiť klasickú hudbu s modernými prvkami a prináša svieži a oslnivý pohľad na tradičný operný spev. Vášeň jej členov pre hudbu a charizmatické vystúpenia priťahujú fanúšikov z celého sveta.

Pridajte sa k nám v bratislavskej Tipos aréne a spoločne sa ponorme do sveta Il Volo, kde sa stretáva klasika s modernosťou a vášeň s eleganciou. Nechajte sa uniesť melódiami a očariť hlasom tohto talianskeho tria. Tešíme sa na stretnutie s vami 8. októbra v Bratislave.

Sledujte Il Volo
a nenechajte si ujsť
bratislavský koncert

© Music Production, All rights reserved.